Dr.Baumann Hudpleje

 

Dr. Baumann - Eksklusiv Bionom Hudpleje

Dr. Baumann sælges kun hos professionelle kosmetologer, forhandles ikke på nettet til private!

Dr. Baumann bygger konsekvent på viden fra dermatologien og allergologien. Disse retningslinier forvores kvalitet kan vi sammenfatte i begrebet „bionomi“. Dr. Baumann vælger grund- og virkestoffer,der kommer tæt på hudens naturlige stoffer, som det er muligt. Bionom skønhedspleje fokuserer vi på at tilbyde alt hvad du behøver for at opnå en sund og velplejet hud. Dr. Baumann hud- og kropspleje rækker vi ethvert behov til kvinder, og mænd. 

Den udsøgte bionome pleje
· uden kemisk konservering
· uden parfume
· uden mineralske olier
· med specielle liposomer
· med vegetabilske olier
· uden indholdsstoffer fra dyr
· uden overflødig emballage

Dr. Baumannn udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi. Dr. Baumann har en høj hudtolerance og kan ofte tåles af personer, som normalt ikke kan tåle hudplejeprodukter. 

Indenfor kosmetik er især parfumer og en række kemiske konserveringsstoffer skyld i allergi. Derfor har vi hos Dr. Baumann kosmetik brugt omfattende ressourcer på at gøre produkterne holdbare uden kemisk konservering og uden parfume. Dr. Baumann Forschung har igennem flere års forskning og erfaring banet vejen med bionome produkter. I vores bionome produkter giver vi Dig som forbruger sikkerhed for, at alle produkter er non-comedogene. Produkterne er ligeledes uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer, uden mineralske olier og lanolin og uden kemiske konserveringsmidler.

Bionome produkter er udviklet med miljøet i tankerne og Dr. Baumann Forschung sikrer, at alle planteudtræk er fra rene kilder. Dr. Baumann Forschung anvender udelukkende naturlige planteolier, derved minimeres allergi risikoen, og der opnås større hud tolerance. Produkterne er ligeledes fremstillet uden dyreforsøg og uden overflødig emballage Vi stiler mod højere, ”Bionom skønheds-pleje”.

Vores mål er at gøre det maksimale for dig og din hud, indenfor de grænser som dine arveanlæg sætter. Mange lader næsen eller øjet afgøre købet af hudplejeprodukter, men vi anbefaler, at man først og fremmest kigger nøje på INCI-DEKLARATIONEN, for kun med de rigtige indholdsstoffer og ernæring får man en sundere hud med en flottere udstråling.

Mange tror, at ”naturkosmetik” er det bedste for huden, men natur er kun gavnlig for huden, hvis huden og dens immunceller kan forlige sig med stofferne. Vi bør ikke blindt bruge ”natur til huden”, men istedet omhyggeligt vælge produkter, som tager hensyn til ”hudens natur”. 

Vi, som ansvarlige producenter, udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi, og at vi desuden udelader de to hyppigste allergi-udløsere, nemlig kemisk konservering og parfumestoffer. Ved at aflure naturen er det lykkedes at gøre hudplejepræparaterne holdbare uden kemisk konservering.

Dr. Baumann hudpleje serien er den store generelle serie som kan benyttes af alle .😄