Massage:

Ordet massage er fransk og betyder klemme, presse blidt eller ælte. Massage er en mekanisk behandling af legemet ved hjælp af forskellige håndgreb. Det er en ældgammel behandlingsmetode, som kan spores ca. 5.000 år tilbage til Kina.

Mange lidelser i bevægelsesapparatet dvs. muskler, sener og led behandles med massage, der både lindrer, helbreder og forebygger. Ved lokale hævelser og ved blodansamlinger omkring muskler og led har massage også gavnlig virkning, da den flytter vævsvæsken.

Endelig har massage en god psykisk virkning, så den tid, du spenderer på en god gang massage, er en gave til dit velbefindende. Massage er godt for alle - uanset alder.

 🙂  Fysiurgisk  massage🙂

Vi kan tilbyde en dybdegående eller en dejlig beroligende afslappet helkropsmassage.

Ønsker du kun et bestemt sted på kroppen feks kun benene ,baller, lænd  . Ryg eller kun ansigt så siger du bare hvor du øsnker.

Helkropsmassage. dybdegående  eller afslappet klassisk massage


Rygmassage inkl nakken og skuldre.


Ansigtsmassage inkl nakke.

 

Hovedbundsmassage inkl. nakke

er bla godt for spændings hovedpine,stress,ondt i nakken,m.m

 
 

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage virker afspændende på ansigtets mange muskler. Ud over et himmelsk velvære vil du opleve større glæde i hverdagen.  Desuden er det også godt for hovedpine og spændinger i nakken foran på halsen og andre steder i ansigtet.. Er du desuden stresset virker det også afslappende på tanker og sjæl... 

De mimiske muskler reagerer på vores sindstilstand, så en ansigtsmassage vil give dit humør og din grundstemning en kærlig omgang. En jævnlig massage af ansigt, nakke og hovedbund vil desuden også have en udglattende effekt på de mimiske rynker I det længere løb M.m .. Hjælper på mange ting.. . 


 
 

Massage

Rygmassage incl. massage af 

enten ben eller arme.   25 min.

 

375,-kr

Kropsmassage.            55 min  

600,-kr

Hovedbund og nakkemassage  

320,-kr

Ansigtsmassage mod bl.a.
hovedpine og stress    25 min